zaterdag 6 maart 2010

Kennisdeling krijgt Gezicht - KoiQuest Logo -

We zijn er bijzonder trot op, het lang verwachte logo van KoiQuest. Middels dit logo willen wij kennisdeling een gezicht geven. We hopen door herkenbaarheid onze boodschap verder uit te kunnen dragen. Het logo zal natuurlijk een prominente plaats krijgen op de nieuwe website van KoiQuest die nog druk in ontwikkeling is.
Het logo wordt gevormd door enerzijds de eigennaam KoiQuest en ons motto: 'kennisdeling'. Anderzijds ziet u een diagonaal geplaatste Koi binnen een cirkel. De zwarte cirkel in het logo is een zogenaamde `Enso` of Japanse zencirkel. Een symbool dat in de zen-traditie geassocieerd wordt met kracht en verlichting. Maar een Enso staat ook voor het individu binnen een gemeenschap. Door de Koi temidden van het Enso te plaatsen, stellen wij deze centraal en symboliseert het de internationale gemeenschap, van kweker tot hobbyist, van Nishikigoi. De diagonale plaatsing zorgt voor associatie met de letter 'Q' en benadrukt nogmaals onze Quest en visie te streven naar kennisdeling binnen de gemeenschap Nishikigoi.

1 opmerking:

 
Nishikigoi Novelle en de gehele inhoud van http://koiquest.blogspot.com wordt beschermd middels copyright. Niet in enige vorm mag er publicatie plaatsvinden zonder expliciete toestemming.