woensdag 21 januari 2009

Over Ons

Welkom op de Nishikigoi Novelle. Op deze Blog kun je lezen wat de Koiscene bezig houdt en specifiek hoe wij die beleven in onze KoiQuest naar een hogere standaard voor de hobby in al haar facetten door het delen van kennis en ervaringen in deze Nishikigoi Novelle.

De initiators van dit medium zijn Tiebo Jacobs en Bram Rohaan. Samen vormen zij een kundig team op het gebied van Koi en als auteurs van verschillende magazines, verkondigen zij een gezamenlijke visie: 'Kennisdeling'. Om te beginnen zijn zij allen hobbyist en naast kennisdeling is dat hobbygevoel hetgeen hun identiteit kleurt.

Bram Rohaan is student HBO dier- en veehouderij en was zowel in 2008 als in 2009 voor enige tijd werkzaam op diverse Koifarms in Japan. Daarbij heeft hij veel ervaring opgedaan over het kwekersbestaan en tevens heeft Bram veelvuldig bodemonderzoek verricht. Tiebo Jacobs is in het dagelijks leven algemeen opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee en schrijft artikelen voor nationale en internationale Koi Magazines. Als hobbyist was hij reeds meerdere malen succesvol op een show.

Een uniek karakter wordt verworven door de vele directe contacten met kwekers uit onder andere Japan, Nederland, Belgiƫ en Polen. Via de Nishikigoi Novelle vinden zij een betrouwbare partner waarin zij hun wel en wee willen delen en presenteren aan liefhebbers van Koi over de gehele wereld.
Door regelmatig een bezoek te brengen aan deze Nishikigoi Novelle, zul je, compleet onafhankelijk, op de hoogte blijven van wat het is dat de Koiscene bezighoudt. Je vind hier verslagen van evenementen, persoonlijke ervaringen, reisverslagen en reportages van hobbyisten. In het Archief Artikelen kun je de eerder verschenen artikelen van de hand van de auteurs nog eens nalezen of bestuderen en heb jezelf een vraag schroom dan niet om ons te contacten.

We hopen dat je in de Nishikigoi Novelle een geschikt medium vind, waarbij kennis en beleving samenkomen om ook jouw hobby te verrijken, verfijnen en te verdiepen.

Veel leesplezier

Bram, Tiebo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Nishikigoi Novelle en de gehele inhoud van http://koiquest.blogspot.com wordt beschermd middels copyright. Niet in enige vorm mag er publicatie plaatsvinden zonder expliciete toestemming.