woensdag 3 februari 2010

Aankondiging All Japan 2010

Het duurt nog maar een paar dagen en dan is het zover: De 41ste All Japan Combined Nishikigoi Show, oftewel de All Japan. Van Marudo had ik nog een poster gekregen welke de aankondiging van deze show bekend maakt.   
 

Op 6 en 7 februari is het dus zover, de nummer één koishow ter wereld. De show vindt plaats in de Toki Messe, een tentoonstellingsruimte in Niigata-stad. Op dit moment zijn er vele kwekers druk in de weer met het opzetten van alle showvaten en is er al bekendgemaakt dat er meer dan 20 vrouwelijke Go-sanke van meer dan 85 cm meedoen. Dit belooft dus een pittige jurering te worden! 

4 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd wie er dit jaar GC gaat zijn. Er zijn toch wel een groot aantal kandidaten aanwezig :) Zaterdag weten we meer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens laatste berichtgeving zijn 4 vissen niet ingezet, waardoor het aantal op totaal 16 mededingers voor de titel GC blijft steken.

    Groet,
    Frans.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De winnaar is al bekend. Er was zelfs maar 1 stemronde voor nodig. De Dainichi Kohaku (99cm) van Mr. Tepsit uit Thailand kreeg 45 stemmen van de 85 en werd dus overduidelijk Grand Champion 2010.

    Groet,
    Frans.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja deze was één van de verwachte kanshebbers en was dan blijkbaar toch in betere conditie als vorig jaar. De foto kan je hier vinden:
    http://www.niigata-nishikigoi.com/userfiles/image/blog_images/4th_feb/14_th.jpg

    BeantwoordenVerwijderen

 
Nishikigoi Novelle en de gehele inhoud van http://koiquest.blogspot.com wordt beschermd middels copyright. Niet in enige vorm mag er publicatie plaatsvinden zonder expliciete toestemming.