donderdag 10 december 2009

Geheimen Gepresenteerd

In de catacomben van Koi & kennis, staat zich inmiddels iemand warm te lopen om voor het grote publiek te verschijnen. Het is het boek: 'de geheimen van Koi ontrafeld' van Jos Aben dat wij al eerder aan jullie presenteerden. Momenteel wordt het boek drukdoende gedrukt, maar het aftellen is begonnen. Over welgeteld 10 dagen, op 20 december, zal de kweker zijn boek eigenhandig presenteren.

Het boek gaat veelal in op de onderwerpen die je in de doorgaanse hard-covers niet tegenkomt. Vanuit het perspectief van een kweker leer je wat de echte kwaliteiten van Nishikigoi zijn en hoe je deze kunt herkennen. Het geheel is erg laagdrempelig gehouden door de man die al 20 jaren proffesioneel Koi kweekt. De Japanse benamingen zijn veelal achterwege gelaten zodat het goed te begrijpen is voor zowel de beginner als de gevorderde hobbyist.

Het boek nog niet gelezen hebbende, doch een sneak preview niet te hebben ontbeerd, kan ik alvast verklappen dat de opmaak bijzonder prettig is en dat de kweker die normaal woorden tekort komt, met door de jaren heen vastgelegde beelden en evoluties zijn verhaal laat vertellen waarmee kennis wordt geconcretiseerd en inzichtelijk gemaakt.


Aansluitend bij het karakter van kennisdeling, heeft Jos Aben een aantal boeken ter beschikking van KoiQuest gesteld. KoiQuest beidt je nu de mogelijkheid om kans te maken op een gratis exemplaar van 'de geheimen van Koi ontrafeld'. Hoe? Dat lees je binnen enkele dagen hier op de Nishikigoi Novelle. Houdt het dus in de gaten! Op 20 december vindt de boekpresentatie plaats bij A&C Vijvers en Tuinen. Deze boekpresentatie zal plaatsvinden in Grubbenvorst onder het genot van een hapje en drankje. Vanaf 12 uur zijn jullie van harte welkom op de Californischeweg 14 te Grubbenvorst.

5 opmerkingen:

  1. Dat boek maak ik graag kans op, wat moet ik ervoor doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Edwin,

    Dat lees je heel binnenkort op deze blog, houdt het dus in de gaten...

    groeten,

    Tiebo Jacobs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is dit boek ook in Belgiƫ te koop?

    Thx

    Dirk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Moi,

    houd het zeker in de gaten, want het lijkt me een fantastisch boek, zeker zoals het door je omschreven is.

    Hokie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer van het weer en had gehoopt de meeste vandaag het boek uit te kunnen reiken, maar het weer is niet bepaald goed om de rit op de wegen te wagen.

    Daarom hebben wij besloten om de boekpresentatie te verzetten naar volgende week zondag. Dezelfde tijd en locatie.

    Iedereen die toch vandaag de rit aangaat is in ieder geval van harte welkom. Het boek, de hapjes, warme en koude drank staan in ieder geval klaar.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Nishikigoi Novelle en de gehele inhoud van http://koiquest.blogspot.com wordt beschermd middels copyright. Niet in enige vorm mag er publicatie plaatsvinden zonder expliciete toestemming.